Enerji/ Akaryakıt Haber Girişi : 01 Haziran 2024 23:09

25-26 Mayıs 2024 tarihlerinde İstanbul Hilton Kozyatağı Otel’de gerçekleştirdiği satış toplantısı ile yeni döneme güçlü bir başlangıç yaptı.

25-26 Mayıs 2024 tarihlerinde İstanbul Hilton Kozyatağı Otel’de gerçekleştirdiği satış toplantısı ile yeni döneme güçlü bir başlangıç yaptı.

Alpet Satış Toplantısına; Zeren Group Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yiğit Zeren, ALPET Genel Müdürü Murat Batmaz, Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kurt, Satış ve Yatırımlar Direktörü Murat Alkan ve yenilenen kadrosuyla Türkiye genelindeki bölge ve saha müdürlerinden oluşan satış ekibi katılım sağladı. Toplantıda, ALPET Türkiye’nin önümüzdeki dönemdeki stratejileri ve bu hedeflere ulaşmak için belirlenen yol haritası ele alındı. 

Yeni döneme ait strateji ve hedefleri paylaşan ALPET Genel Müdürü Murat Batmaz şunları söyledi: “ Yeniden başlıyoruz mottosuyla yeni bir döneme adım atmanın heyecanını yaşıyoruz. Çok güçlü bir kadromuz var,  bu toplantıyla yeni vizyonumuza doğru çok önemli bir hamle yapmış olduk. Bu toplantı, sadece bir satış toplantısı değil, aynı zamanda bir başlangıç noktasıdır. Güçlü bir kadro ve net bir vizyon ile ilerleyerek, şirketimizi daha da ileri taşıyacağımıza inancımız tam.  Önümüzdeki 81 günde 81 ilde uygulayacağımız yol haritası doğrultusunda, satış ekibimizin her bir üyesi için yönetim ve merkez ekiplerimiz tarafından tam destek sağlanacaktır. Yeniden başlıyoruz! ”  

ALPET Türkiye ekibi,  2 gün süren toplantının, satış ekibine yönelik planlanan eğitimler, etkinlikler ve hediyelerin sunulmasıyla keyifli ve verimli bir atmosfer oluşturarak, ekip ruhunu güçlendirmek ve satış ekibinin motivasyonunu arttırmak adına başarılı bir toplantı geçirdiklerini vurguladı. Ekip, gelecek dönemde de benzer etkinliklerle ekip ruhunu güçlendirmeye devam edeceklerini belirtti.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.