Havacılık Haber Girişi : 29 Temmuz 2019 00:00

Amadeus’tan seyahat acenteleri ve havayolları için yeni uygulama

Amadeus’tan seyahat acenteleri ve havayolları için yeni uygulama

Amadeus, dünya çapındaki seyahat acentelerine havayolu şirketlerinin yeni içerikleri ve ücretlerine erişim şansı verecek olan Web Servisleri Çözümü Amadeus Travel API’nin geliştirilmiş sürümünü duyurdu.

190’ın üzerinde ülkede hizmet veren ve küresel seyahat endüstrisinin önde gelen teknoloji çözümleri sağlayıcılarından olan Amadeus, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Şirketin yeni hizmeti olan Amadeus Travel API’nin geliştirilmiş versiyonu, havayolu şirketlerine daha fazla teklif sunma ve seyahat acentelerine daha fazla içerik ve fonksiyona erişim şansı verirken, havayolları ile seyahat acentelerinin daha kişisel ve çeşitli seyahat deneyimleri sunmalarına yardımcı olmayı amaçlıyor.

Geçen yıldan itibaren canlı NDC rezervasyonları yapmaya başlayan ve Amadeus’un NDC [X] programının öncü müşterilerinden biri olan Travix, çözümün tasarımına katkıda bulundu.

Çözümün küresel lansmanıyla birlikte bazı seyahat acenteleri NDC bağlantısı aracılığıyla çözüme ve şirketin havayolu müşterilerinin içeriklerine ilk erişenler arasına katılacak. Çözümü ilk benimseyenler arasında, AERTiCKET, American Express Global Business Travel, BCD Travel, House of Travel ve entegre turizm grubu TUI gibi firmalar bulunuyor.

TÜM DÜNYAYA YAYILACAK

Seyahat acentelerinin mevcut sistemlerine entegre olan ve kendi özelleştirilmiş seyahat rezervasyon uygulamalarını kurmalarını sağlayan bir API olarak Amadeus Travel API, aşamalı bir şekilde dünyaya yayılacak. Öte yandan bu hamle, Amadeus’un NDC [X] programı aracılığıyla NDC’yi geliştirme taahhüdünü de yansıtıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.