Avusturyalı Cargo Partner Türkiye’de 5 ofis birden açtı

2018 sonunda Türkiye’ye giriş yapan Avusturyalı lojistik şirketi Cargo Partner, 6 ayda 5 ofis birden açtı, iki havalimanı ofisi ve depo yatırımı da sırada. Şirket, 2 yıllık büyüme hedefini 6 ayda aştı.

Dünyanın önde gelen lojistik şirketlerinden Cargo Partner, Haziran 2018’de Türkiye’de şirket kurarak ilk ofisini İstanbul’da açtı. Hemen ardından Mersin, Bursa ve İzmir ofisleri açıldı. Son olarak temmuz ayında Gaziantep’e yatırım yapıldı. Cargo Partner Türkiye Genel Müdürü Kürşad Tanrıverdi, “Türkiye pazarına girdiğimiz ilk 6 ayda, çok yüksek bir performans gösterdik ve 2 yıllık büyüme hedefimizi kısa sürede tamamladık” dedi.

“Krizi fırsata çevirdik”
Avusturya merkezli Cargo Partner, dünya çapında 34 ülkede 140’tan fazla ofisi ile lojistik hizmeti veriyor. Şirketin Avrupa genelinde toplamda 250 bin metrekare kapalı alan sahip depolama alanı bulunuyor. Ekonomik göstergelerin çok da iyi gitmediği bir dönemde Cargo Partner’ı Türkiye’de yatırıma ikna ettiklerini belirten Kürşad Tanrıverdi, “Haziran 2018’de İstanbul’da ve Mersin’de ofis açtık. Kısa süre sonra Bursa
04.08.2019 00:00:00