GİSBİR, bu yıl Asya-Avrupa Vakfı (ASEF) ve Gemi İnşa ve Deniz Ekipmanları Birliği (SEA Europe) toplantılarına ev sahipliği yapıyor.

GİSBİR (Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği) ev sahipliğinde, ASEF (Asia-Europe Foundation) Genel Kurulu ve SEA Europe’un (Gemi İnşa ve Deniz Ekipmanları Birliği) Yönetim Kurulu toplantısı ilk kez Türkiye'de gerçekleşecek.

ASEF Genel Kurulu, Asya ve Avrupa’dan gelen katılımcılarla 21-22 Ekim 2024 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek. SEA Europe Yönetim Kurulu Toplantısı ise 24 Ekim 2024 tarihinde Türkiye’de yapılacak. 

GİSBİR’in asil üyesi olduğu ASEF, 51 Asya ve Avrupa ülkesini bir araya getirerek kültürel ve akademik iş birliğini teşvik eden, küresel sorunlara sürdürülebilir çözümler arayan bir kuruluş olarak biliniyor. Öte yandan SEA Europe, Avrupa’nın gemi inşa ve denizcilik ekipmanları sanayisini temsil eden ve sektörel iş birliğini destekleyen bir diğer önemli kuruluş. 

Önemli toplantılara ev sahipliği yapacak olan GİSBİR, “Bu önemli organizasyonlar, GİSBİR’in son yıllarda denizcilik sektöründe küresel arenada ne kadar aktif bir rol oynadığını bir kez daha göstermektedir” açıklamasında bulundu.

 

 

 


18.10.2024 07:49:06