Gündem Haber Girişi : 25 Aralık 2019 00:00

Corendon, QM Awards’ta ödülleri topladı

Corendon, QM Awards’ta ödülleri topladı
Corendon Airlines, Türkiye’nin en kapsamlı turizm ödülü olan 10. QM Awards’te Türkiye’nin En İyi Yönetilen Charter Havayolu Şirketi, Türkiye’nin En İyi Yönetilen Gelişen Pazar Tur Operatörü ve Türkiye'nin En İyi Butik Oteli ödüllerine layık görüldü.

Turizm sektöründe yönetim kalitesinin önemine dikkat çekmek amacıyla GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından 10. Kez düzenlenen QM Awards (Kalite Yönetim Ödülleri), bu yılki kazananları Antalya HotelSU’da gerçekleştirilen bir törenle açıklandı.

Turizmin enlerinin turizm endüstrisi profesyonellerinin, çalışanlarının, üyelerinin ve yatırımcılarının katılımıyla gerçekleşen bir oylamayla belirlendiği törende, Corendon Turizm Grubu Türkiye’nin En İyi Yönetilen Charter Havayolu Şirketi, Türkiye’nin En İyi Yönetilen Gelişen Pazar Tur Operatörü ve Türkiye’nin En İyi Butik Oteli olmak üzere üç ödüle layık görüldü. Törende, “Türkiye’nin En İyi Yönetilen Gelişen Pazar Tur Operatörü” ödülünü Corendon Touristic Genel Müdürü Bora Karaer; “Türkiye’nin En İyi Yönetilen Charter Havayolu Şirketi” ödülünü Corendon Airlines Ticaret Direktörü Mine Aslan; “Türkiye’nin En İyi Yönetilen

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.