Denizcilik Haber Girişi : 23 Haziran 2024 11:23

Danica Crewing Specialists, Türkiye'deki faaliyetlerini genişleterek bir dizi geminin mürettebat tedarik sorumluluğunu üstlendi.

Danica Crewing Specialists, Türkiye'deki faaliyetlerini genişleterek bir dizi geminin mürettebat tedarik sorumluluğunu üstlendi.

Dünya çapında mürettebat tedarikçisi Danica Crewing Specialists, bir dizi geminin mürettebat tedarik sorumluluğunu üstlenerek Türkiye'deki faaliyetlerini genişletti ve sırada daha fazlasının olacağını duyurdu.

Danica Crewing Specialists'in kayıtlarında 65.000'den fazla denizci bulunuyor ve dünyanın önde gelen tüm denizci merkezlerindeki ofisleri sayesinde Doğu Avrupa, Hindistan ve Filipinler'den hızlı bir şekilde mürettebat tedarik edebiliyor. Şirket, küçük ve orta ölçekli armatörlere bireysel hizmetler sağlama konusunda uzmanlaşmış olup, her rütbeden tam denetimli ve yetkin mürettebatın yanı sıra, armatörler için tam şeffaflıkla bir dizi destek hizmeti de sunuyor.

Danica Crewing Specialists CEO'su Henrik Jensen, Danica ve Türk armatörler arasındaki sinerjinin altını çizdi. Jensen, "Türk armatörler filolarını yönetme konusunda zengin bir deneyim ve bilgi birikimine sahipler. Danica olarak buna saygı duyuyoruz ve mürettebat hizmetlerimiz mürettebat yöneticilerini desteklemek ve verimliliği artırmak için özel olarak tasarlandı. Etkili bir şekilde, sanki şirket içindeymişiz gibi sorunsuz çalışan harici mürettebat acenteniziz. Danica olarak Türkiye'deki canlı denizcilik camiasına mürettebat tedarik etmekten mutluluk duyuyor ve buradaki armatörlerle ilişkilerimizi daha da geliştirmek için sabırsızlanıyoruz" dedi.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.