Sektörden Haber Girişi : 22 Nisan 2019 00:00

Fevzi Gandur İstanbul Havalimanı’ndaki deposunu açtı

Fevzi Gandur İstanbul Havalimanı’ndaki deposunu açtı

Fevzi Gandur Logistics’in, İstanbul Havalimanı’nda yatırımını yaptığı yeni deposu hizmete başladı. Şirket, yeni depoda sağlıktan teknoloji sektörüne kadar geniş bir ağa çözümler sunacak.

71 yıldır lojistik sektöründe faaliyet gösteren Fevzi Gandur Logistics, yurt içindeki yatırımlarına devam ediyor. En son İzmir’de Soğuk Hava Deposu, Trieste ve Gaziantep’te de ofis açılışları yapan şirket, şimdi de dünyanın en büyük havalimanları arasında yer alan İstanbul Havalimanı’nda serbest depo yatırımını hizmete açtı.

Yeni depo yatırımıyla ilgili bilgiler aktaran Fevzi Gandur Logistics Hava ve Deniz Taşımacılığı Genel Müdürü Hasan Şafak, havayolu taşımaları ile entegre bir depolama süreci sağlayarak hızlı lojistik operasyonları gerçekleştireceklerini ifade etti.

hasansafak.jpg

Günümüzde ihracatta hızlı olmanın kazandırdığına dikkat çeken Şafak, “İstanbul Havalimanı hızlı ihracat taşımalarında oldukça faydalı olacak. Ayrıca Ortadoğu ile Avrupa taşımaları arasında da önemli bir nokta haline gelecek.” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin herhangi bir şehrinden yurtdışına havayolu ile yapılacak tüm ihracatlar için depolama çözümleri sunacaklarını belirten Şafak, “İstanbul Havalimanı aktarmalı gönderileri ilgili uçağın gününe-saatine kadar depomuzda muhafaza edebileceğiz.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.