Denizcilik Haber Girişi : 27 Temmuz 2024 09:29

Gemi yönetim hizmeti sunan İstanbul merkezli GN Group, filosunu yeni gemiler ile büyütüyor.

Gemi yönetim hizmeti sunan İstanbul merkezli GN Group, filosunu yeni gemiler ile büyütüyor.

GN Group, her ikisi de 2005 yılında inşa edilen 10609 DWT’lik, 145.63 metre uzunluğa ve 18.25 metre genişliğe sahip genel kargo gemileri Lady Luciana ile Lady Viviana’yı renklerine bağladı.

GN Group Güvenlik ve Operasyon Sorumlusu Emre Ustun, yeni gemilerin filoya katılmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi :

Gemilerin ruhları vardır

“Heyecan verici iki haftanın ardından filomuza yeni gemiler katılmasından büyük mutluluk duyuyoruz.

Gemi devir alma süreci, yeni deneyimleri kucakladığımız ve yeni ilişkiler kurduğumuz için hem mürettebata hem de kıyı personeline heyecan duygusu getiriyor. Ancak ek çalışma saatleri ve sorumluluklar yorgunluğu da beraberinde getiriyor.

Tüm mürettebat üyelerine ve kıyı personeline bu yolculuk boyunca verdikleri destek için minnettarım.

Bunun yanı sıra tüm RINA ekibine, Türkiye’den, Finlandiya’dan ve İngiltere’den mükemmel ve sürekli hizmetleri için teşekkür etmek istiyorum.

Benim için gemiler ticari nesnelerden daha fazlasıdır; onların ruhları vardır. Gemide bulunanlar için ev ve ülke görevi görürler; yemeklerden şarkılara, dillerden kahkahalara kadar deneyimleri gemideki farklı vatandaşlıklara göre şekillendirirler”

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.