Lojistik Haber Girişi : 13 Ağustos 2024 08:46

Hüseyin Göçer, Genel Müdürlük görevini sektörde yaklaşık 25 yıllık deneyimi olan Oğuzhan Aygün’e devretti.

Hüseyin Göçer, Genel Müdürlük görevini sektörde yaklaşık 25 yıllık deneyimi olan Oğuzhan Aygün’e devretti.

Karınca Lojistik’i kuran ve uzun yıllardır Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlük yapan Hüseyin Göçer, Genel Müdürlük görevini devretti. Genel Müdürlük görevine, son olarak TATKO’da Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Oğuzhan Aygün getirildi. Hüseyin Göçer tarafından duyurulan açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

“Karınca'yı 1986 yılında kurdum ve zamanımın önemli bir bölümünü şirketin Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü olarak geçirdim. Şirketlerin gelişim süreçlerinde doğru zamanlar geldiğinde ve doğru kişilerle karşılaşıldığında bayrak teslimi yapılması gerekir. Ben de bu zamanın geldiğini düşünüyorum ve bu vesileyle Genel Müdürlük görevimi 12.08.2024 tarihinden itibaren Sayın Oğuzhan Aygün'e teslim etmeye ve görevime yönetim kurulu başkanı olarak devam etmeye karar verdim. Yaklaşık 25 yıldan beri lojistik sektöründe hem uluslararası lojistik şirketleri tarafında, hem lojistik şirketlerinden hizmet alan müşteriler tarafında üst düzey yöneticilik yapan Oğuzhan Aygün, son olarak TATKO’nun Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktaydı. Oğuzhan Bey' in KARINCA'yı desteklerinizle daha ileriye taşıyacağına olan inancımı belirtir, kendisine yeni görevinde artan başarılar dilerim.”

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.