Denizcilik Haber Girişi : 08 Mayıs 2019 00:00

MSC Cruises’in yaz rotası renkli deneyimler sunuyor

MSC Cruises’in yaz rotası renkli deneyimler sunuyor

Yaz, aile ve arkadaşların birlikte yeni yerler keşfedebilecekleri ve unutulmaz anları birlikte paylaşabilecekleri bir zamandır. Bu yaz MSC Cruises, herkesin tatil hayallerini karşılayabilmesi için muhteşem seyahatler sunuyor.

Yaz tatilleri her zaman özel olmalıdır. Aile ve arkadaşların birlikte yeni yerler keşfedebilecekleri ve unutulmaz anları birlikte paylaşabilecekleri bir zamandır. Bu yaz MSC Cruises, herkesin tatil hayallerini karşılayabilmesi için muhteşem seyahatler sunuyor. Modern ve zarif gemilerde rahatça seyahat ederken, cazip destinasyonlar ve ilham verici güzergahlar sunan MSC Cruises, şımartıcı anlar ve sağlıklı yaşamın yanı sıra, cazip yemek seçenekleri, ödüllü olanaklar*, ailelere ve her yaştan çocuklara yönelik aktiviteleriyle konuklarına benzersiz deneyimler sunuyor.

Bu yaz; MSC Cruises misafirleri, en popüler ve trend olan destinasyonları da içeren 420’den fazla güzergah arasından seçimlerini yapabilirler – öne çıkan rotalar:

BATI AKDENİZ

Şirketin yepyeni amiral gemisi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.