Denizcilik Haber Girişi : 16 Haziran 2019 00:00

“MSC for Me” yepyeni akıllı özellikler sunacak

“MSC for Me” yepyeni akıllı özellikler sunacak

MSC Grandiosa MSC Cruises’un “MSC for Me” uygulamasının bulunduğu altıncı cruise gemisi olmakla birlikte, sektörün ilk dijital cruise asistanı ZOE’nin hizmet verdiği ikinci cruise gemisi olacak.

Avrupa, Güney Amerika, Körfez ve Güney Afrika Bölgesinde dünyanın en büyük kruvaziyer gemi şirketi ve alanın pazar lideri olan İsviçre merkezli MSC Cruises firmasının altıncı akıllı cruise gemisi 9 Kasım 2019 günü Hamburg Limanı’nda gerçekleşecek denize indiriliş töreninin ardından seferlerine başlayacak. Gemi, MSC for Me uygulamasının 2019’da geliştirilen yeni nesil özellikleri ile donatıldı.

MSC for Me misafirlerin gemiyle etkileşimde kalmalarını, mürettebat hizmetlerinden her zaman ve her yerde daha iyi şekilde yararlanabilmelerini, zamandan tasarruf ederek tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlayan çok kanallı bir dijital programdır. MSC Cruises bu dijital inovasyon programını 2017 yılında MSC Meraviglia’da kullanmaya başladığından bu yana dört farklı gemide daha,

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.